• Akadálymentes nézet

Gyere a térre!

 

 

 „GYERE A TÉRRE”

Helyi közösségi programok megvalósítása Tiszavasváriban

TOP 7.1.1-16 H-ESZA-2020-02001

 

Az Egyesített Közművelődési Intézmény és Könyvtár a nyertes  projekt keretében 

9 720 000 Ft támogatásban részesült.

Nagyon fontos a kölcsönös együttműködés, a partnerségen alapuló, összehangolt programszervezés, hiszen a közösségi összefogással megvalósuló programok esetében tapasztalhatjuk, hogy javul a rendezvények szakmai tartalma, minősége, s kedvezően hat a helyi identitás erősítésére.

Célunk a közösségépítés, mely hozzájárul Tiszavasvári közösségi kulturális életének fejlesztéséhez.

Célcsoportunk: Tiszavasvári lakossága, a gyerek, az ifjúsági és a felnőtt korosztály.

2021. június 30-ig beszerzésre kerültek a projekt megvalósításához szükséges eszközök. A projekt keretében megvásárlásra kerültek a konténerek, a hangtechnikai eszközök tárolásához, 200 db műanyag rendezvényszék, 15 db mobil kordon,  2 db EV ELX 15 P hangfal. 2 db EV ELX 200-18SB aktív sub, hangfalkiemelő, 4 db shure SM 57-LCE hangszermikrofon, mikrofonkábelekkel  2 db led Blinder 4x 100W  led rögzítő bilinccsel, sodronnyal. A megvásárolt eszközök hozzájárulnak a kulturális és helyi identitást erősítő társadalmi és szervezeti közösségfejlesztést célzó programok megvalósítását szolgáló infrastrukturális háttér megteremtéséhez, a Gyere a térre program sikeres megvalósításához, melyeken 2021. júniusátől folyamatosan részt vehetnek az érdeklődők.

Az eszközök segítségével megvalósítani kívánt programok, nemcsak az élményszerzést, a kikapcsolódást, segítik, hanem elősegítik a közösségi érzés, az együvé tartozás megélését, megtapasztalását, a helyi és a nemzeti kultúra ápolását, helyi értékeink megőrzését.