• Akadálymentes nézet

Baráth Viktória

"Az írás számomra terápia, és az önkifejezés egyik formája. Nehezen nyílok meg idegenek előtt, de ha valaki elolvassa az alkotásaim egyikét, a személyiségem egy-egy szeletét, a dolgokhoz való hozzáállásomat, érzelmeimet biztosan megismerheti. Ha nem tudnék írni, nem lehetnék önmagam."

Mezőtúron született, de a családjával együtt Túrkevén laktak. Onnan 5 éves korában költözött Budapestre, Kőbányára. Az általános iskolát ott végezte el, a gimnáziumot pedig Kispesten. A végzettsége vendéglátó-szakmenedzser. 4 évet élt Németországban, Hannoverben.

2012 óta ír, de kezdetben csak a saját szórakoztatására gyártotta a kéziratokat. Amikor végül kiadás mellett döntött, már egy trilógia, illetve 4 különálló történet lapult a gépén. Nem készült írónak, de végtelenül hálás, hogy rátalált a valódi hivatására.

2016-ban jelent meg az első könyve Első tánc címmel. Regénye az álmok valóra váltásáról, a leküzdendő akadályokról és a saját határaink átlépéséről szól. Egy történet szívvel-lélekkel. Az Első tánc sikerét követően, 2017-ben megjelent A főnök, mely izgalmakban, érzelmekben és erotikában gazdag történetben mutatja be az alvilág rideg valóságát. Harmadik regényével, az Egy év Rómábannal az olasz fővárosba kalauzol minket. A regényei az Álomgyár Kiadó gondozásában jelentek meg.

Nemcsak íróként, hanem szerkesztőségi vezetőként is erősíti az Álomgyár Kiadó csapatát.

 

/wikipedia/

Eddig megjelent művei:

Egymás szemében
A testőr
Orosz rulett
Első tánc
Az igazság nyomában - Igazság I.
Az igazság árnyékában - Igazság II.
Az igazság ára - Igazság III.
Egy év Rómában
A főnök
Főnök 2. - Az utolsó üzlet
A főnök nagy napja
A jófiú